Αποφάσεις συνάντησης εκπροσώπων στην κλήρωση του Πρωταθλήματος

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 η συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων και η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων του Α΄γύρου  του Πρωταθλήματος «¨Πάνος Ζαχαρόγιαννης»  για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Στην συζήτηση που διεξήχθη, μεταξύ άλλων θεμάτων, κρίθηκε πρόσφορο :

  1. Tα δελτία των παικτών να παραμένουν στην διοργάνωση

  2. Το πρόγραμμα να βγαίνει με ορίζοντα ¾ αγωνιστικών, πλην των πρώτων αγωνιστικών όπου ενδέχεται να βγει για λιγότερες καθώς δεν θα έχουν αρχίσει τα Πρωταθλήματα ΕΣΚΑ / ΕΣΚΑΝΑ με συνέπεια να μην είναι το πρόγραμμα χρήσης των γηπέδων σε πλήρη ανάπτυξη.

Α) Μετά την ανάρτηση του προγράμματος καμία αλλαγή η μεταβολή δεν μπορεί να γίνει, πλην περιπτώσεως κωλύματος της διοργάνωσης εξαιτίας μεταβολής του προγράμματος του γηπέδου από τον οικείο Δήμο.

Β) Σε περίπτωση μη προσέλευσης ομάδας σε αγώνα για οιοδήποτε λόγο  ακόμη και  αν ενημερώθηκε η διοργάνωση, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ότι δεν θα προσέλθει, η ομάδα αυτή μηδενίζεται και καταβάλει ποσό κάλυψης των ανελαστικών εξόδων του αγώνα ύψους 80 ευρώ, με κατάπτωση της προκαταβολής η καταβολή του αντίστοιχου ποσού
Β1)Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα προς διευκόλυνση των ομάδων το ποσό των 80 ευρώ να καταβληθεί σε 2 ισόποσα μέρη

Γ)Τα έγγραφα όλων των νέων παικτών πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι την 3η αγωνιστική, εννοείται ότι για παίκτη που θα δηλωθεί σε αγώνα πριν την 3η αγωνιστική η συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή αν δεν έχουν κατατεθεί τα απαραίτητα έγγραφα.
Γ1)Τα έγγραφα παραμένουν στην διοργάνωση και μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου και ΔΕΝ  επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Δ) Οι ομάδες υποχρεούνται να έχουν πλήρη εμφάνιση, ομοιόμορφη φανέλα, μέχρι και την 4η αγωνιστική.
Δ1)Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει παρατήρηση την πρώτη φορά που δεν θα υπάρχει εμφάνιση για όλους τους παίκτες και από την επόμενη θα επιβάλλεται μηδενισμός η αρνηση συμμετοχης παικτη χωρις την πρεπουσα περιβολη.

Η διοργάνωση έχει μεριμνήσει μέσα από συνεργασίες να υπάρχει δυνατότητα προμήθειας αθλητικού υλικού, εμφανίσεις και αθλητικά παπούτσια, σε μεγάλη ποικιλία και σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές για τα μέλη του «Πάνος Ζαχαρόγιαννης».

Η παροχή διακριτικών (σαλιάρες) κατά την 1η αγωνιστική, για όσες ομάδες δεν προλάβουν να έχουν την δική τους εμφάνιση, θα είναι Δωρεάν, στην συνέχεια θα υπάρχει χρέωση 10 ευρώ για κάλυψη εξόδων καθαρισμού τους.